Pylon-94 Kft. a Vadpörkölt- és Borfesztivál jótékonysági vadfőzésén

Megosztás:

Zalaegerszeg ismét otthont adott a Vadpörkölt- és Borfesztiválnak, amely 2024-ben is hatalmas sikert aratott. A rendezvény központi eleme a jótékonysági vadfőzés volt, ahol 80 főzőcsapat, köztük a Pylon-94 Kft. is képviseltette magát. Zala vármegye különleges természeti adottságai (egyharmadát erdőségek borítják gazdag vadállománnyal) kiváló alapot nyújtanak a vadételek népszerűsítéséhez, így a fesztivál évről évre nagyobb tömegeket vonz.

A Pylon-94 Kft. csapata idén is aktív résztvevője volt az eseménynek: immár második alkalommal vettek részt a jótékonysági vadfőzésen, ahol hagyományos vadpörköltet készítettek a kollégák. Ez a rendezvény számukra nemcsak a gasztronómiai élményekről szól, hanem a csapatépítésről is. A cég dolgozói szívesen vesznek részt hasonló rendezvényeken, hiszen mindamellett, hogy remekül érzik magukat egymással, tudják, hogy a bevétel mindig jó célokat szolgál.

2023-ban a zalaegerszegi idősotthonokat támogatta a rendezvény bevétele, 2024-ben pedig a főzés során befolyt nettó 4.580.315 forintot a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház gyermekintenzív osztálya javára ajánlották fel.

A főzésben való részvétel mellett cégünk 2023-as fesztiválra cégünk magaslest készített – természetesen acélból – a fesztivál tematikájának élményét növelve, melyet bárki kipróbálhatott az idei évben is.

További hírek

Pylon-94 Kft.

A Pylon-94 Kft. 1994 óta a zalaegerszegi gépipar egyik főszereplője. A kizárólag magyar tulajdonban lévő vállalkozást 1994-ben a korábbi ALUGÉP menedzsmentjéből kivált szakemberek alapították.

ÉRDEKEL »