Vállalati portál belépő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözöljük Önt honlapunkon!

 

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk cégünket!

Mi az Ön sikereiért dolgozunk, így reméljük, hogy azt az időt, amit eltölt nálunk, eredményesnek ítéli, és megfelelő megoldást tudunk ajánlani Önnek.

A weboldalunkon megismerheti technológiai lehetőségeinket, valamint folyamatosan frissülő hírek, aktuális állásajánlatok között böngészhet.

Észrevételeiket szívesen vesszük, az alábbi e-mail címre írhat nekünk: pylon@pylon.hu

Adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linken érheti el: Tájékoztató

Kellemes időtöltést kívánunk oldalainkon!

 

Eladó régi gépeink!

Plazmavágó és Élhajlító

 

2018. május 11.

 

Túlméretes termék.

A Pylon-94 Kft vezetőségének és dolgozóinak kiemelten fontos a környezettudatosság, munkánk során is alkalmazzuk az ISO 14001 szabványt.
 
Ezért is vállaltuk örömmel osztrák partnerünk részére ennek a hallépcsőnek a legyártását melynek kiszállítása annak méretei miatt csak speciális szállítóeszközzel és a közreműködök összehangolt, precíz munkájával volt lehetséges.
 
 

 

Első helyezés a hegesztési versenyen!

Negyedik alkalommal került megrendezésre a „Focusban a művészet" elnevezésű hegesztési verseny a REHM Kft és a Messer Hungarogáz Kft szervezésében.
Az idén tavasszal meghirdetett versenyre 30 jelentkezés érkezett. A nyár végén lezajlott selejtezők eredménye alapján választották ki a 10 döntős versenyzőt.  A szervezők előre megadták a verseny feladatok leírását, a felkészülési időszakra biztosítottak a versenyzők részére hegesztőgépet, védőgázt és alapos technológiai segítséget.
A döntő 2017.10.26. napján került megrendezésre a Fortaco ZRt jászberényi telephelyén, összekötve a tavasszal elindított „Klub-960" rendezvénnyel és üzemlátogatással. A versenyzők a külvilágtól teljesen elzárt helyen, a zsűri felügyelete mellett készítették el a versenydarabokat, amiket a zsűri mind a 7 feladat esetében 0-10 pontig értékelt. 
Társaságunkat Harmath Tibor hegesztő képviselte. Az első feladat értékelése után körvonalazódott, hogy nem volt felesleges korán kelnie és ennyit utaznia. A korábbi évekhez hasonlóan a zsűri név nélkül, egy azonosító számmal megjelölve írta fel egy táblára az egyes feladatokra adott pontszámokat. Az ezekhez tartozó neveket az eredményhirdetéskor a 10. helytől indulva fedte fel a zsűri. A versenyen használt MegaPuls Focus hegesztőgép kedvező áru megvásárlásán túl a versenyzők értékes tárgyjutalmakban részesültek.
A gratulációkat fogadva büszkeséggel és megelégedettséggel indultunk haza.
 
 

 

 

Új Minősítés.

Majdnem három évig tartó folyamat végére értünk a mai napon. Vállalatunk megszerezte az EN 15085 szerinti tanúsítást.A tanúsítvány megszerzése érdekében folyamatainkat kellett újragondolni, a szervezeti felépítésünket módosítani, illetve a „helytelen gyakorlatot" több alkalommal megszüntetni.

Jelen pillanatban csak a jogosultságot szereztük meg, illetve a lefolytatott két napos audit alapján az auditor javasolja a tanúsítvány kiadását.

A jövőben szeretnénk ezen a területen is gyártási profilunknak megfelelően gyártani, vállalkozni

2015. December 1.

 

 

 

 

Domján Zsolt a 2. Helyen!

A REHM hegesztéstechnikai Kft és a Messer Hungarogáz Kft szervezésében meghirdetett országos hegesztőversenyen Domján Zsolt kollégánk a2. helyezést érte el.

A kb 300 nevező közül selejtezőkörben választották ki a 10 döntős szakembert, akiknek a Dunaújvárosi Főiskola oktatótermében kellett hat féle próbatest meghegesztésével bizonyítani tudásukat és felkészültségüket.

A verseny során a műhelyben történteket egy monitoron lehetett követni, illetve szakmai előadásokat és kiállításokat szerveztek a jelenlévők részére.

A verseny résztvevői értékes ajándékokat és jutalmakat kaptak a helyezéstől függően .

2015. November 19.

 

 

 

 

Újabb alváztípus gyártását kezdtük meg

Az eddig gyártott alvázak típusát az „SL" típuscsalád gyártásával bővítettük, amely a korábban is már gyártott alvázak körét bővíti.

Alapanyagát tekintve a váz gerince növelt szilárdságú acél, míg a rakodófelület normál szerkezeti acél.

2015. Április 10.