Vállalati portál belépő

Cégünkről

 

A PYLON-94 Kft. bemutatása:

Társaságunk több mint 200 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozás Zalaegerszegen.

A Pylon-94 Kft. fő tevékenységi területe emelőgépek, daruk, egyedi gépek, egyéb építőipari gépek részegységeinek, alkatrészeinek, valamint acélszerkezetek gyártása, főként exportra, beszállítói tevékenység keretében, neves gépipari vállalatoknak.

A vállalkozás egyik fő terméke a nagyszilárdságú finomszemcsés acélból készülő hegesztett szerkezet,melyre jellemző példa a mobildaru alváz és gém. Részegységeket, elsősorban daru futóműveket, valamint anyagtovábbító berendezéseket, görgősorokat és manipulátorokat is évek óta készítünk megrendelőink számára.

A Pylon-94 Kft. megalakulástól kezdve dinamikusan fejlődik, tevékenységünk eredményét folyamatosan a vállalkozás javára fordítjuk, új üzemcsarnokok épültek és új, korszerű gyártástechnológiák lettek bevezetve.

A Vállalkozás folyamatosan fejleszti minőségirányítási rendszerét és megszerezte a szükséges minősítéseket, így 1997 óta az ISO-9001 szerinti rendszerben dolgozik, továbbá 2009 óta környezetirányítási rendszert is működtet az ISO: 14001 szerint.

A Pylon-94 Kft. a dinamikusan igénybevett acélszerkezetek és nagy szilárdságú finomszemcsés acélok (690 – 1300 N/mm2) hegesztéséhez szükséges minősítésekkel rendelkezik, nemzetközi szervezet által minősítve a EN 1090-2 EXC3, EN 15085-2 CL1, illetve a DIN EN ISO 3834-2 minősítéssel egyaránt.

Képzett szakembereink garantálják az egyenletes, jó minőséget és a vevői igények maradéktalan kielégítését. Az üzemben fejlett technikát és technológiát alkalmazunk a darabolás, lemezalakítás, lakatos munkák, hegesztés, forgácsoló megmunkálás, felületkezelés és szerelés területén.  A gyártásban nagy gyakorlattal rendelkező, többségében finomszemcsés acélokra is minősített hegesztők dolgoznak

A gyártásnál kiemelt figyelmet kap a minőség és a határidő.